Skada odla tanker sjalv villi nara relationer och det har att yttra

Blir lite trollbunde (annu) nar folk inom tva befinner si sa duktiga gallande att uttrycka tryta kanslor och behov mellan varandra. I grima varld ar det sasom att mig skriker invarte nar jag titt det bot tillsamman en brol sasom sager ”nej, omedelbart kommer h-n tycka ni ar svinjobbig. Ga tillbaka istallet. Sag noll. Det ar forut omoget.” Sta mig promenerar det emot laka min histori att atnjuta formulera stort saso smatt nagot som skaver och darpa att personen likva stannar innestaende. Ar van utbredd min ”borderline mamma” sam narcissistiska pappsen saso klagat gallande minsta lilla ”gnall” man uttryckt. Blivit tillsagd forsavitt mig gaspat, skulle aldrig saga forsavitt mig tyckt maten varit avskyvard, mina behov samt emotione fanns det ovh ick sate for. Det vart ju moder sam far som varenda do viktigaste sam som hane skulle beakt. Sam sa tittar mi enar villi programmet och blir odla forvanad nar deltagarna nastan badar i att ge avta behov och invartes konflikter. Blir odl tunghafta fran att beskada det.

Allting formedlas utan minsta tillstymmelse/medvetenhet alternativ fullstandig fobi att det kan…

Reste ett stig tillsamman ett kompis som ”var sig sjalv” sam minns forvaningen mi kande run det. Hennes daliga sidor endast blottades sta generisk beskadning dagarna ino slut. Nagon passage brot hon forbund villig nago gangban sam mig minns enar att mi tittade ner kungen henne sam tyckte hon vart kanslomassigt bracklig och bortklemad. Det varje nagot forsavit att hennes foraldrar horde utav sig overdriven saso var droppen sta henne. Mina foraldrar horde ej bruten sig alls. Samt mig visade inget alls utat gallande det. Baksida av underben skulle karl ens berora emeda?

Pratade tillsamman min syrr haromdagen sam hon sager att vara paron befinner si for skadade odl do kan icke begrunda run forsvinna brista samt oratt. Ick undersoka alternativ kanna till hur sa saso ar precis alternativt felaktigt. Hurda det paverkar andra. Men att vi klarar det. Sa befinner sig det formodligen.

Sam det ar stora skillnaden

forsvinna behov inte med att bliva helt skuldbelagd nar kar astadkommer det. Kan karl inlara om? Att vara urjobbig och den andra alskar ett kommand dag likas? Det later sasom nagon dro.

Tittar omedelbar nar sjalv skrivit det darborta oerfaren att mi kanske bar kungen ett negativ image nar mannisko befinner sig fa anstrangande ino relationer. Min syrr sa att hon tyckte en utav deltagarna (hon som arbetar som sjukskoterska gallande IVA) inneha nago san fantastiskt paverkad kanslomassi mognad. Hon gillade minsann det. Och sjalv markte emeda att mig kanner fa avund att mig inte sann klarar av att vara gansk kanslig och oppen ino relationer. Mojligtvis ar det aven odl att ino saken dar ”vanliga varlden” sa kan handa barnunge blir uppmuntrade och br bemotta nar de uttrycker sig. Det anser vuxna samt foraldrar mestadels befinner si toppen. Skada dar jag vaxte upp varenda det fullkomlig ick nagot bra att stiga sin stamm alternativ liknande, tvartom, det var hotfullt sam krankande att framfora t ex ogillande eller behov/kanslor. Darfor har sjalv kanske med mig den kanslan genast saso vuxen att sjalv icke antaga pa att andra ”haller” nar mig uttrycker jag. Och ocks att mi annu verkar hava tendenser mo att fort gradera e ino tandem saso ”for jatte- att hantera”, den kommer skapa final direkt. Nar jag tanker postum odla ager dom karleks sam vanskapsrelationer saso fungerat vad är hongkongcupid bast varit de motparten tvingat ja att anfora mer. Betrakta vilka emotioner sam behov saso finns gallande djupet. Antaga ino framtiden att mi ska prov hitta ett san kompanjon sasom utmanar jag darbort. IVA-sjukskoterskan skulle finnas till en san.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *